Mr. Rietberg

P.B. Rietberg ( Peggy)

Emailadres: mr.rietberg@rietbergadvocatuur.nl
Vestigingen: Groningen
Advocaat sedert: 1990

Sectie:
Personen en Familierecht
Strafrecht
Bijzondere opname in Psychiatrische ziekenhuizen

Opleiding: Universiteit Groningen
Privaat Recht
Ondernemingsrecht
Rechtsfilosofie- sociologie

Lid van: VFAS, Verenging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars

Mr P.B. ( Peggy) Rietberg is sinds 1990 advocaat. Zij is begonnen bij Nijland & van Der Hulst advocaten in Meppel. In 1993 heeft zij haar eigen kantoor opgericht en gevestigd in de Nieuwe Boteringestraat 90 . In 1998 heeft zij haar kantoor verplaatst naar de Nieuwe Boteringestraat 5 tegenover de nieuwe Rechtbank in Groningen en in 2005 is een tweede vestiging geopend in Appingedam.

In 1990 was zij voorzitter van een Coöp Vereniging en een VVE van een recreatiepark.
In 1991 werd zij benoemd tot voorzitter van de Jonge Balie in Assen, daarnaast maakte zij ook deel uit van het bestuur van de landelijke Balie.
In 1992 is zij benoemd tot lid en vice-voorzitter van de Commissie van Toezicht in de Grittenborgh daarnaast had zij een rechtsprekende functie in de Beklagcommissie van de Grittenborgh tot 2007, de laatste anderhalf jaar in de functie van voorzitter.

Peggy houdt zich bezig met bemiddelingen in het kader van een echtscheiding en (partijdig) boedelscheiding zaken c.q vernietigingen van convenanten bij benadeling. Daarnaast houdt zij zich bezig met strafzaken en staat zij psychiatrische patiënten bij.

Enthousiasme en plezier in het werk kenmerken haar als advocaat.